Duikteam

duikteam oceans diving centerNa het afronden van je duikcursus, het behalen van je felbegeerde brevet, of wanneer je al langere tijd duikt, wil je van tijd tot tijd ‘kopje onder’. De ene duiker ligt het liefst elke week in het water, bij de ander kriebelt het iets minder vaak, maar duiken willen we allemaal! Wil je extra ervaring opdoen, je hebt geen eigen buddy, of je vind het gewoon gezelliger om met een groep te gaan duiken, dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Oceans’ Duikteam.

Om in elke behoefte te kunnen voorzien, organiseert het duikteam van Oceans Diving Center op regelmatige basis diverse activiteiten. Hierbij valt te denken aan een dagje of compleet weekend in Zeeland, een kijkje achter de schermen van een aquarium in een dierentuin, een bootduik in de Vinkeveense Plassen, een bezoek aan Naturagart en diverse duiken in een van de vele zoetwaterplassen die ons land rijk is.

Daarnaast hebben we een aantal terugkerende evenementen als de Nieuwjaarsduik, de duik-4-daagse met de Oceans’ BBQ als kers op de taart en de traditionele Kerstborrel ter afsluiting van het jaar.

Beginnende duiker of al vergevorderd? In het bezit van een Padi-brevet of een andere duikorganisatie? Het maakt allemaal niets uit! Bij Oceans’ Duikteam ben je altijd van harte welkom. Gezelligheid en het opdoen van nieuwe ervaringen staan bij ons centraal!!

Als lid van ons duikteam heb je de volgende voordelen;

  • Gratis deelname aan duikactiviteiten
  • Gratis toegang tot het zwembad op zondagen tussen 10:30 en 12:00 uur
  • Mogelijkheid tot het huren van duikmaterialen uit de school
  • Toegang tot de besloten duikteam Facebook groep

Wat zijn de kosten?

Het lidmaatschap van het duikteam kost slechts € 10,- per maand.

Voor vragen over of direct inschrijven voor het Duikteam:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden