Duikvakantie

Stel je voor…

Ver weg van alledaagse zaken, zie je de zon tegen de blauwe hemel staan, heeft de temperatuur een aangename hoogte bereikt en strekt de prachtige zee zich voor je uit, wachtend tot je de schitterende onderwaterwereld komt ontdekken…

Duiken is een perfecte manier om tijdens de vakantie actief bezig te zijn en tegelijkertijd maximaal te ontspannen!

Dagdromerij?? Wel nee!! Als full-service duikcentrum zouden we wel gek zijn om niet ook wat mooie duikvakanties op het programma te zetten.

In de afgelopen jaren zijn we uitgevlogen naar Dahab om de Rode Zee te ontdekken en reeds 3x waren we te gast op het prachtige Ibiza. Dit jaar hebben we ons in de watten laten leggen in Marsa Alam, Egypte waar de service ronduit geweldig was!

Uiteraard gaan we dagelijks kopje onder, waarbij zowel kantduiken als bootduiken gemaakt worden. In overleg met het lokale duikcentrum proberen we een mooi en divers programma in elkaar te zetten, zodat iedereen voldaan huiswaarts keert.

’s Avonds met zijn allen eten en daarna onder het genot van een drankje de duiken van die dag nog even doornemen. En op de niet-duik-dagen gaan we op verkenning uit zodat we ook over de wereld “op het droge” wat te weten komen.

Plezier moet je zelf maken, maar een groep duikers bij elkaar biedt een zekere garantie tot gezelligheid en een heleboel lol!! Duikvakanties gaan dan ook altijd veel te snel voorbij en voor we het weten staan we weer op Nederlandse bodem. Terug naar de orde van de dag, maar de belofte van meer van dit soort belevenissen in het vooruitzicht.

Heb je interesse in een vakantie waarin duiken en gezelligheid centraal staan? Informeer naar onze plannen en ga met ons mee naar Ibiza, Curacao, Egypte, Zuid-Frankrijk, Spanje, Portugal….

Heb je je duikvakantie al geboekt en kun je nog wat extra informatie en tips gebruiken, kom bij ons langs en wij delen graag onze ervaringen. Door de jaren heen hebben we al wat bestemmingen mogen noteren in onze logboeken en de opgedane ervaring kan voor jou van belang zijn…maak daar dus ook zeker gebruik van!