Duikwinkel / Showroom

totaal overzicht duikwinkel Oceans Diving Center

In onze duikwinkel aan de Kievitsven 34 op bedrijventerrein de Kruisstraat in Rosmalen kun je terecht voor de aanschaf en het onderhoud van alle materialen die jij nodig hebt om te kunnen duiken, snorkelen of freediven, voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast bieden wij via de webshop 24/7 iedereen de gelegenheid om vanuit de luie stoel te winkelen. Door middel van de samenwerking met onze leveranciers is het mogelijk een nog groter assortiment aan te bieden, dus neem gerust eens een kijkje.

Uiteraard vragen meerdere uitrustingsstukken het nodige aan extra uitleg, waarmee de keuze en beslissing tot aanschaf makkelijker wordt. Hierbij valt te denken aan de verschillende kenmerken van een automatenset of duikcomputer, maar ook iets relatiefs eenvoudigs als een duikbril vraagt om wat extra aandacht. In onze duikwinkel vind u onder meer een breed aanbod in duikbrillen, juist omdat pasvorm bij een duikbril van het grootste belang is. Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste duikmaterialen.

In de duikwinkel kun je onder andere terecht voor materialen van de merken Aqualung, AquaSphere, Aqualung Sport, Bare, Suunto, Cressi, Mares, Beaver, Divelight en Intova.

Marktontwikkelingen en prijzen worden scherp in de gaten gehouden om je zo te allen tijde het beste aanbod te kunnen bieden.