Emergency First Response Instructor

emergency first response instructor cursus oceans diving center rosmalenEerste hulp en reanimatie zijn belangrijke vaardigheden en zeker niet alleen voor duikers. Als Emergency First Response Instructor mag je aan iedereen lesgeven in vaardigheden die gebaseerd zijn op internationaal erkende richtlijnen.

Na afloop van de cursus hebben jouw cursisten het vertrouwen dat zij er klaar voor zijn een ander in nood te helpen wanneer het er op aan komt.

emergency first response instructor oceans diving center rosmalen

De EFR instructor fee van € 116,40 zit niet bij de cursusprijs inbegrepen, omdat deze bij de brevetaanvraag rechtstreeks aan EFR voldaan moet worden dmv een creditcard machtiging of bankoverschrijving. Dit is tevens je EFR lidmaatschap voor het eerste jaar
Je dient zelf te beschikken over alle recente studiematerialen van de Emergency First Response Primary and Secondary Care cursus. Deze materialen zijn uiteraard via ons verkrijgbaar.

D.m.v. diverse presentaties en workshops wordt de theorie achter het lesgeven en de EFR standards behandeld. Het geheel wordt afgesloten met het Emergency First Response Instructor examen.

We brengen al jouw Emergency First Response Primary care, Secondary care en Care for Children vaardigheden op demonstratieniveau.

Door het geven van vaardigheidslessen aan jouw mede cursisten ga je jezelf de EFR structuur van effectief lesgeven eigen maken en trainen we jouw organisatorische en begeleidende vaardigheden.

De Emergency First Response Instructor cursus is niet vooraf ingepland, maar wordt op verzoek aan de hand van jouw agenda en die van de instructeur ingepland.

Voor vragen over of directe inschrijving voor de Emergency First Response Instructor cursus:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden