Emergency First Response

emergency first response cursus oceans diving center rosmalenHet geven van Eerste Hulp en het in staat zijn om te reanimeren, zijn voor iedereen, ook niet-duikers, belangrijke vaardigheden om over te beschikken. Zeker wanneer je een avontuurlijke sport bedrijft en dus in meer risicovolle situaties terecht kunt komen, is deze opleiding een absolute aanbeveling. Maar ook als je geen duikbrevet bezit, kun je je dus zeker aanmelden voor de cursus. Neem gerust je vrienden, kennissen, collega’s of familie mee!

Emergency First Response training legt de nadruk op het opbouwen van zelfvertrouwen bij redders en vergroot hun bereidheid om anderen te gaan helpen in geval van nood. Je leert en oefent in een rustige omgeving de eenvoudige stappen die je moet volgen bij het verlenen van eerste hulp

De Emergency First Response cursus is één van de weinige cursussen waarin niet gedoken wordt, maar daarom zeker niet minder leuk of interessant!!

emergency first response oceans diving center rosmalen

Je leest thuis in je eigen tijd en tempo het cursusboek door en bekijkt de bijbehorende DVD. In het leslokaal neemt jouw EFR instructeur de thuis gemaakte herhalingsvragen met je door en legt, daar waar nodig, het één en ander extra uit. Het geheel wordt afgerond met het theorie examen.

Tijdens het praktijk gedeelte van de Emergency First Response cursus leer je stapsgewijs alle handelingen die je in geval van nood nodig zou kunnen hebben. Hierbij moet je denken aan: reanimatie en beademen; gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator); voorkomen van en omgaan met shock; stabiliseren van de wervelkolom; gebruik van beschermende middelen zodat er minder kans is op besmetting van ziektes; beoordelen van verwondingen; aanleggen van verbanden en spalken.

Na afronding van het theorie- en praktische vaardigheden gedeelte, krijg jij de kans om al het geleerde in praktijk te brengen tijdens een aantal realistische scenario’s.

Om jouw vaardigheden op peil en jouw certificaat geldig te houden, dien je eens in de twee jaar een update te volgen.

Na je Emergency First Response cursus kun je verder gaan met de PADI Rescue Diver cursus om jouw duikvaardigheden nog verder te verbeteren, je ervaring uit te breiden en nog meer plezier in het duiken te hebben.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de Emergency First Response cursus !!

Voor vragen over of direct inschrijven voor de Emergency First Response Cursus:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning Emergency First Response cursussen:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
EFR2018zaterdag 23 november 201909:00 - 17:00Theorie / PraktijkLeslokaal ODC