Kinderfeestje

kinderfeestje duiken oceans diving centerWil jij een super-origineel, vetgaaf, cool kinderfeestje geven??

Geef dan een duikfeestje en ga kopje onder met

je beste vriendjes en vriendinnetjes!!

Voordat jullie echt gaan duiken, moeten jullie natuurlijk eerst weten hoe je duikuitrusting werkt,  waar je op moet letten en hoe we onder water met elkaar praten. Jullie duikinstructeur geeft daarover eerst uitleg. Daarna krijgen jullie de duikuitrusting aan en gaan jij en je buddy’s kopje onder. De instructeur duikt met jullie mee en helpt je met je eerste keer ademhalen en zwemmen onder water. Als alles goed gaat, mag je zelfs duiken tot een maximum diepte van 2 meter.

Best spannend, maar duiken is echt geen gevaarlijke sport als we ons aan de regels houden. We willen daarom voorafgaand aan je duikfeestje weten of jij en je duikbuddy’s mogen duiken en dat wordt bepaald aan de hand van een medische vragenlijst.

Om je verder te informeren over risico’s en duikveiligheidsregels en om na te gaan of je medisch geschikt bent om te duiken, vragen wij je onderstaande formulieren goed te lezen en helemaal en naar waarheid in te vullen en zelf en door je ouders of voogd te (laten) ondertekenen.

Download hier de formulieren in PDF

 

Waar moet je aan denken?

  • Leeftijd: 8 t/m 11 jaar
  • Minimale deelname 5 kinderen
  • Maximale deelname 10 kinderen
  • Je hebt alleen je badkleding en een handdoek nodig
  • Een oud T-shirt kan prettig zijn om onder de uitrusting te dragen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het kinderfeestje bedragen € 15,- per kind

Wanneer kan ik een kinderfeestje houden?

Een kinderfeestje kan verzorgd worden op zondag ochtend van 10:30 tot 12:00 uur in het Golfbad in Oss. We hebben geen vaste data, maar zoeken graag in overleg naar een geschikte datum.

 

Voor informatie over of direct boeken van een kinderfeestje:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden