Kinderfeestje

kinderfeestje duiken oceans diving centerWil jij je kinderfeestje eens op een andere manier vieren?

Geef een duikfeestje!!

Voordat jullie echt gaan duiken, moeten jullie natuurlijk eerst weten hoe je duikuitrusting werkt,  waar je op moeten letten en hoe we onder water met elkaar praten. Jullie duikinstructeur geeft daarover eerst uitleg. Daarna krijgen jullie de duikuitrusting aan en gaan jij en je buddy’s kopje onder. De instructeur duikt met jullie mee en helpt je met je eerste keer ademhalen en zwemmen onder water. Als alles goed gaat, mag je zelfs duiken tot een maximum diepte van 2 meter.

Best spannend, maar duiken is echt geen gevaarlijke sport als we ons aan de regels houden. We willen daarom voorafgaand aan je duikfeestje weten of jij en je duikbuddy’s mogen duiken en dat wordt bepaald aan de hand van een medische vragenlijst.

Om je verder te informeren over risico’s en duikveiligheidsregels en om na te gaan of je medisch geschikt bent om te duiken, vragen wij je onderstaande formulieren goed te lezen en helemaal en naar waarheid in te vullen en zelf en door je ouders of voogd te (laten) ondertekenen.

Download hier de formulieren in PDF

 

Waar moet je aan denken?

  • Leeftijd: 8 t/m 11 jaar
  • Minimale deelname 5 kinderen
  • Maximale deelname 10 kinderen
  • Je hebt alleen je badkleding en een handdoek nodig
  • Een oud T-shirt kan prettig zijn om onder de uitrusting te dragen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het kinderfeestje bedragen € 15,- per kind

Wanneer kan ik een kinderfeestje houden?

Een kinderfeestje kan verzorgd worden op zondag ochtend van 10:30 tot 12:00 uur in het Golfbad in Oss. We hebben geen vaste data, maar zoeken graag in overleg naar een geschikte datum.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone