PADI Assistant Instructor

padi assistant instructor cursus oceans diving center rosmalenHeb je als PADI Divemaster al een aantal keren geassisteerd bij het geven van duikcursussen en ben je er klaar voor om meer verantwoordelijkheden te dragen? Dan is de PADI Assistant Instructor cursus iets voor jou. Je krijgt extra bevoegdheden, maar geeft les onder toezicht van een instructeur. Het is de perfecte manier om ervaring op te doen voordat je PADI Open Water Scuba Instructor wordt.

In de PADI Assistant Instructor cursus gaan we dieper in op het PADI systeem en leer je hoe je effectieve en veilige zwembad-, theorie- en buitenwaterlessen geeft.

De PADI Assistant Instructor cursus is in feite de helft van een volledige Instructor Development Course (IDC). Wanneer je doorgaat met de PADI Open Water Scuba Instructor Course en het geheel afsluit met het tweedaagse instructeursexamen wordt je gebrevetteerd als PADI Open Water Scuba Instructor.

padi assistant instructor oceans diving center rosmalen

Als PADI professional gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen we je in overleg een voorstel doen voor de huur van ontbrekende uitrustingstukken (m.u.v. de basisuitrusting). Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier.
De PADI fee van € 80,40 zit niet bij de cursusprijs inbegrepen, omdat deze bij de brevetaanvraag rechtstreeks aan PADI voldaan moet worden dmv een creditcard machtiging of bankoverschrijving. Dit is tevens je PADI lidmaatschap voor het eerste jaar
Je dient zelf te beschikken over alle recente studiematerialen van Open Water Diver t/m Divemaster. Deze materialen zijn uiteraard via ons verkrijgbaar.

D.m.v. diverse presentaties en workshops wordt de theorie achter het lesgeven en de PADI standards behandeld. Het geheel wordt afgesloten met een standards examen.

We gaan alle duik- en snorkel- vaardigheden die je in de Divemaster cursus al aangeleerd hebt, tot in de puntjes verfijnen.

Door het geven van theorie-, zwembad- en buitenwaterlessen aan jouw mede-cursisten ga je jezelf de PADI structuur van het effectief en veilig lesgeven eigen maken en trainen we jouw organisatorische en probleem oplossende vaardigheden.

Na je PADI Assistant Instructor cursus kun je verder gaan met de PADI Open Water Scuba Instructor cursus of je maakt een keuze uit een van de vele PADI specialties om jouw duikvaardigheden nog verder te verbeteren.

De PADI Assistant Instructor cursus is niet vooraf ingepland, maar wordt op verzoek aan de hand van jouw agenda en die van de instructeur ingepland.

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Assistant Instructor cursus:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden