PADI Deep Diver

padi deep diver cursus oceans diving center rosmalenNa je eerste relaxte duiken, wordt je nieuwsgieriger naar de wat er dieper te zien is… Er is iets spannends en mysterieus aan diepte, waar duikers zich door aangetrokken voelen. In dieper water worden bijvoorbeeld veel scheepswrakken gevonden en er leven andere diersoorten dan in de ondiepere wateren.

padi deep diver oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting incl. 2 cilinders. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- of bv een “tweede cilinder” voor € ….,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Deep Diver specialty worden je de technieken voor het duiken in dieper water aangeleerd (tussen de 18 en 40 meter). Tevens leer je waar je aan moet denken bij uitrusting voor diepduiken en doe je ervaring op in het plannen en organiseren van 4 diepe duiken onder toezicht van een ervaren PADI instructeur.

De PADI Deep Diver specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Deep Diver Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Deep Diver Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Deep Diver Specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
DEEP7116zondag 21 juli 201909:00 - 16:00Theoriebespreking + Buitenwaterduik 1 en 2(Nader te bepalen)
zaterdag 3 augustus 201909:00 - 16:00Buitenwaterduik 3 en 4(Nader te bepalen)