PADI Drift Diver

padi drift diver cursus oceans diving center rosmalenDe PADI Drift Diver specialty laat je kennis maken met het gaafste tochtje op een vliegend tapijt dat je ooit zult maken. Je zult ervaren hoe je kunt profiteren van de stroming in rivieren en zeeën door met de stroom mee te gaan, je leert bij je buddy te blijven en de hele tijd te weten waar je bent. Stromingsduiken gaan bijna vanzelf en zijn heel ontspannend. Je laat je gewoon voortglijden en geniet van het vliegen onder water terwijl de stroming het werk doet.

padi drift diver oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Drift Diver specialty leer je plannen, organiseren, procedures, technieken, maar ook de problemen en gevaren van stromingsduiken. Je maakt kennis met uitrusting voor stromingsduiken, zoals drijvers, lijnen en haspels. Je leert over trimvermogen, navigatie en communicatie voor stromingsduiken. Het kiezen van de juiste duikplek en stromingen ter plaatse en de oorzaken en gevolgen daarvan. Tenslotte leer je technieken om dicht bij je buddy of groep te blijven.

De PADI Drift Diver specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Deep Diver Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Drift Diver Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Drift Diver Specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
DRIFT7516zaterdag 13 juli 2019(nader te bepalen)Buitenwater - duik 1 en 2(Nader te bepalen)
zondag 14 juli 2019(nader te bepalen)Uitvalsmogelijkheid(Nader te bepalen)