PADI Duikcursussen

padi duik cursussen oceans diving center rosmalenHet PADI duikbrevet is het populairste en meest gerespecteerde duikbrevet ter wereld. Het  wordt overal herkend en geaccepteerd, overal waar je gaat duiken zul je omgeven zijn door mede PADI duikers. PADI is de grootste duiktrainingsorganisatie ter wereld met 133.500 professionals, meer dan 6.000 duikshops en dive resorts en bijna 1.000.000 breveteringen per jaar. PADI is niet voor niets The way the world learns to dive!”

Oceans Diving Center heeft er dan ook heel bewust voor gekozen om haar duikcursussen volgens het PADI systeem aan te bieden. Met de diversiteit aan PADI duikopleidingen is er altijd een duikcursus die bij jou past. Voor een opleiding van PADI Open Water Diver t/m PADI Instructeur of voor het volgen van diverse Specialty’s ben je bij Oceans Diving Center dus aan het juiste adres.

PADI beginners cursussen

PADI vervolg cursussen

 PADI Specialties

 PADI professionele opleidingen

 

PADI duikcursussen zijn ontwikkeld om het leren plezierig te maken. Onder begeleiding van een ervaren PADI instructeur, zul je vertrouwen ontwikkelen in het onder de knie krijgen van de meest belangrijke veiligheidsprocedures en vaardigheden. Het theoretische gedeelte van de opleidingen wordt verzorgd in onze eigen theorielokalen aan de Kievitsven en voor de zwembadlessen maken wij gebruik van het lesbad van het Golfbad in Oss.

De PADI lesmaterialen zijn uiterst modern en worden regelmatig herzien. Aan de hand van boeken, dvd’s, herhalingsvragen en steeds vaker met het gebruik van digitale producten voor op de tablet, pc of smartphone, kun jij je zo veel mogelijk in je eigen tijd en tempo de theorie eigen maken.

Alle PADI programma’s van beginner t/m professional vallen onder strikte opleidingsrichtlijnen. Om de kwaliteit van de PADI opleidingen te waarborgen, gebruikt PADI een pro-actieve kwaliteitscontrole. Zo ontvangen veel cursisten bv na afloop van hun duikcursus een enquête met vragen over de afgeronde duikopleiding.

Geen andere duikorganisatie doet zo zijn best om de professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit  te waarborgen.

Het PADI systeem is gebaseerd op het principe: “Just in time, just enough”. Dat betekend dat je in de Scuba Diver of Open Water Diver cursus precies genoeg vaardigheden aangeleerd krijgt om veilig en vertrouwd te kunnen duiken. Daarnaast is er een heel scala aan vervolgopleidingen en specialties, zodat jij je in je eigen tempo kunt ontwikkelen in de richting die jouw interesse heeft. Iedere vervolgopleiding bouwt voort op wat je al kunt en kent en zorgt er voor dat jij nog meer inzicht, kennis en vaardigheden ontwikkeld om een nog betere duiker te worden.

Voor de volgende PADI opleidingen ben je bij Oceans Diving Center aan het juiste adres. Schrijf je snel in, start met duiken of zet je duikcarrière voort met een van de vele vervolgopleidingen of specialties. Of misschien wil jij wel een PADI professional worden, ook dan ben je bij Oceans Diving Center aan het juiste adres.