PADI Equipment Specialist

padi equipment specialist cursus oceans diving center rosmalenZorg dat je geen duik mist mocht er een probleem zijn met jouw duikuitrusting. Of de o-ring er nu uitgesprongen is, er een probleem is met de ademautomaat, er een scheurtje zit in jouw duikpak of er een vinbandje kapot is gegaan; jij kunt leren hoe je kleine reparaties zelf uit kunt voeren en hoe je elementaire aanpassingen doet aan jouw duikuitrusting waardoor het duiken nog comfortabeler wordt.

Als PADI Equipment Specialist ben jij er op voorbereid om elementair onderhoud, verzorging en aanpassingen aan jouw duikuitrusting zelf uit te voeren. Bovendien krijg je interessante achtergrondinformatie over hoe jouw duikuitrusting werkt en hoe die gerepareerd en onderhouden wordt. Je krijgt ook informatie die helpt het beste te halen uit wat jij in jouw duikuitrusting hebt geïnvesteerd.

padi equipment specialist oceans diving center rosmalen

In de PADI Equipment Specialist specialty leer je alles over routinehandelingen, aanbevolen procedures voor verzorging en onderhoud en hoe je duikuitrusting het beste op te bergen. Je leert om te gaan met vaak voorkomende problemen met uitrusting en aanbevolen procedures voor professioneel onderhoud. En tenslotte krijg je eenvoudige suggesties om jouw uitrusting comfortabeler te maken en een inleiding tot nieuwe uitrusting.

De PADI Equipment Specialist specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Let op: je bent na het volgen van de PADI Equipment Specialist specialty niet bevoegd om zelf het jaarlijks onderhoud aan jouw of andermans automatenset, trimvest of duikfles uit te voeren. Dat dient door een professional gedaan te worden, omdat die beschikt over de juiste kennis, documentatie, gereedschappen en reserve materialen.
Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Equipment Specialist Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Equipment Specialist Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Equipment Specialist specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
EQUIP77110zaterdag 2 november 201910:00 - 14:00Theorie + PraktijkLeslokaal ODC
zaterdag 9 november 201910:00 - 14:00Theorie + PraktijkLeslokaal ODC