PADI Instructor Cursussen

padi instructor cursussen oceans diving center rosmalenBen jij inmiddels een tijdje als PADI Divemaster of PADI Assistent Instructor actief en ben je na het opdoen van ervaring in begeleiden van cursussen nu nog enthousiaster geworden? Dan is het tijd om de stap naar PADI Instructor te zetten!

Tijdens de Instructur Development Course (IDC) word je verder opgeleid tot de PADI Professional, die met behulp van de diverse opleidingsprogramma’s en lesmethodes, zijn enthousiasme en kennis over gaat brengen op beginnende en ervaren duikers.

Het IDC is een intensief programma waarin alle aspecten van het lesgeven aan bod komen (theorie, zwembadmodules en buiten water) met als uiteindelijke doel jou te doen slagen tijdens het Instructor’s Exam (IE).  Deze IE’s worden door PADI ingepland en zijn dus vooraf vastgestelde data, aan de hand waarvan het cursusprogramma wordt ingedeeld door de Course Director.

Oceans Diving Center heeft een prettige samenwerking gevonden met collega-duikcentra in Zeeland en Noord-Brabant om dit programma aan te kunnen bieden. Heb jij interesse om je als PADI Instructor op de kaart te zetten, informeer dan naar de mogelijkheden.

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI IDC en IE :

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden