PADI Introductieduik

padi introductieduik (discover scuba diving) oceans diving center rosmalenHeb jij je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te kunnen halen? Als je dat wilt ervaren, kun je met de PADI Introductieduik (Discover Scuba Diving) jouw eerste duikmomenten beleven.

Voor het eerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen, maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe gemakkelijk duiken eigenlijk is. De ervaring van onder water kunnen ademen en gewichtloos zweven is een beleving op zich. De PADI Introductieduik (Discover Scuba Diving) is niet alleen een perfecte gelegenheid om te bepalen of je een duikbrevet wilt halen (Let op, zo’n 90% is na één keer duiken verkocht), maar het is ook een origineel uitstapje met familie, vrienden of collega’s.

padi introductieduik (discover scuba diving) oceans diving center rosmalen

De PADI Introductieduik (Discover Scuba Diving) bestaat uit 2 delen:

We starten ‘s morgens om 9:00 uur voorafgaand aan de zwembadles in ons eigen leslokaal bij de winkel. Hier krijg je aan de hand van het speciaal voor dit programma geschreven PADI Discover Scuba Diving handboekje een korte uitleg van de benodigde theorie. Na het passen van de uitrusting zullen we rond 10:00 vertrekken naar het zwembad voor jouw eerste duikervaring.

In het zwembad ga je meteen met een volledige duikuitrusting het water in en ervaar je dat je echt onder water kunt ademhalen en hoe fantastisch het is om te zweven.

Ten slotte leer je, als je dat wilt, een aantal basisvaardigheden die je ook zou leren als je de PADI Open Water Diver cursus zou doen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Introductieduik !!

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Introductieduik:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

Planning Introductieduiken:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie