PADI Night Diver

padi night diver cursus oceans diving center rosmalenDe zon gaat onder, je trekt je duikuitrusting aan, zet je masker op en de ademautomaat gaat in…Je haalt diep adem en stapt de onderwater nacht in. Hoewel je deze locatie waarschijnlijk al heel vaak hebt gezien, zak je deze keer een nieuwe wereld in en kijkt hoe die tot leven komt onder de gloed van jouw duiklamp. Je maakt kennis met een hele nieuwe cast van diertjes die tevoorschijn komen als de zon onder is en bekijk jouw favoriete duikstek ’s nachts vanuit een heel nieuw gezichtspunt.

padi night diver oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Night Diver specialty leer je plannen, organiseren, procedures, technieken en potentiele problemen van nachtduiken. Je leert hoe je ’s nachts moet uittrimmen, hoe je het water in en uitgaat en hoe je ’s nachts kunt navigeren.

De PADI Night Diver specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Night Diver Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Night Diver Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Night Diver Specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
NIGHT7316woensdag 28 augustus 201919:30 - 22:00Buitenwater - duik 1(Nader te bepalen)
woensdag 4 september 201919:30 - 22:00Buitenwater - duik 2(Nader te bepalen)
woensdag 11 september 201919:30 - 22:00Buitenwater - duik 3(Nader te bepalen)