PADI Open Water Diver

padi open water diver cursus oceans diving center rosmalen

De PADI Open Water Diver cursus is ‘s werelds meest populaire duikcursus en heeft al miljoenen mensen geïntroduceerd in de avontuurlijke wereld van het duiken. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring die je nooit meer zult vergeten. Wil je leren duiken, ben je bij Oceans Diving Center aan het juiste adres!

In de PADI Open Water Diver cursus komen alle vaardigheden aan bod om veilig en zelfstandig te leren duiken. Met het PADI Open Water Diver brevet op zak kun je overal ter wereld met een buddy tot een diepte van 18 meter zelfstandig gaan duiken of deelnemen aan georganiseerde duikactiviteiten of vakanties door bv. lid te worden van ons duikteam.

Inspelend op overvolle agenda’s heeft PADI de Open Water Diver eLearning geïntroduceerd, waarbij je het volgen en afronden van het theoretische gedeelte van de cursus grotendeels zelf in de hand hebt en je een grote mate van flexibiliteit en vrijheid geeft. Deze digitale lesmaterialen zijn online (achter je pc) of offline (op je tablet) te gebruiken.

Padi Open Water Diver Touch Oceans Diving Center Rosmalen

Natuurlijk heb je gedurende de gehele cursus meerdere contactmomenten met je instructeur; op 2 vrijdagavonden en vóór en ná de zwembadduiken worden de belangrijkste onderwerpen extra onder de aandacht gebracht. Daarnaast krijg je een briefing over de vaardigheden die tijdens de zwembadduik aan bod komen en achteraf een debriefing met tips en aanwijzingen hoe deze vaardigheden verder te verbeteren.

Maar juist ook voor het geven van de nodige extra informatie omtrent “het duiker zijn” ruimen we extra tijd in; informatie over het duiken in Nederland, mooie vakantiebestemmingen, waar aan te denken bij de aanschaf en onderhoud van je eigen duikmaterialen, etc.

Tijdens de laatste les wordt aan de hand van een Quick Review bepaald of je de theorie goed begrepen hebt.

De zwembadduiken geven de rust en ruimte om alle basisvaardigheden, die je nodig hebt om veilig en verantwoord te kunnen duiken, goed aan te leren. Bij Oceans Diving Center hebben we hier 5 x 1,5 uur voor ingepland in tegenstelling tot de gebruikelijke 5 uur bij andere duikscholen. Hiermee heeft de instructeur ruim voldoende tijd om iedereen die aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en heb jij alle gelegenheid om de vaardigheden te oefenen en verbeteren.

Uiteindelijk ga je tijdens de 4 buitenduiken laten zien dat hetgeen je tijdens de theorie en in het zwembad geleerd hebt, in praktijk kunt brengen.

Na je PADI Open Water Diver cursus kun je verder gaan met de PADI Advanced Open Water Diver cursus of je maakt een keuze uit een van de vele PADI specialties om jouw duikvaardigheden nog verder te verbeteren, je ervaring uit te breiden en nog meer plezier in het duiken te hebben.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Open Water Diver Cursus !!

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Open Water Diver Cursus:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

Planning PADI Open Water Diver cursussen:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
OWD0012zondag 7 april 201909:00 - 14:00Zwembadmodule 1 + Theorie 1Leslokaal ODC + Golfbad Oss
zondag 14 april 201909:00 - 14:00Zwembadmodule 2Leslokaal ODC + Golfbad Oss
zondag 28 april 201909:00 - 14:00Zwembadmodule 3Leslokaal ODC + Golfbad Oss
zondag 5 mei 201909:00 - 14:00Zwembadmodule 4 + Theorie 2Leslokaal ODC + Golfbad Oss
zondag 12 mei 201909:00 - 14:00Zwembadmodule 5 + Quick reviewLeslokaal ODC + Golfbad Oss
zaterdag 25 mei 201909:00 - 17:00Buitenwater duik 1 en 2(Nader te bepalen)
zondag 26 mei 201909:00 - 17:00Buitenwater duik 3 en 4(Nader te bepalen)