PADI Peak Performance Buoyancy

padi peak performance buoyancy cursus oceans diving center rosmalenWanneer ben je perfect uitgetrimd? Duikers willen graag een neutraal drijfvermogen zodat ze niet zinken en ook niet opstijgen. Duikers die heel goed kunnen uittrimmen zijn een klasse apart. Jij hebt ze onder water vast ook wel gezien, ze glijden moeiteloos door het water, gebruiken minder lucht en stijgen, dalen of zweven bijna zonder er over na te denken. De PADI Peak Performance Buoyancy specialty schaaft de basisvaardigheden bij die je als PADI Open Water Diver aangeleerd hebt en tilt ze naar het volgende niveau.

padi peak performance buoyancy oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting incl. 2 cilinders. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € ….. voor de duur van de gehele cursus of bv een “tweede cilinder” voor € 6,50 voor de buitenwater dag huren. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Peak Performance Buoyancy specialty leer je hoe je jouw duikuitrusting in orde brengt zodat je in het water perfect in evenwicht bent. Je leert de fijne kneepjes van het uitloden zodat je niet te licht maar ook geen gram te zwaar bent, hoe je jezelf moet stroomlijnen zodat je lucht spaart, soepel door het water beweegt en hoe je moeiteloos zweeft in zowel een verticale als een horizontale positie.

De PADI Peak Performance Buoyancy specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Peak Performance Buoyancy specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie 
PPB7012zondag 19 mei 201910:00 - 16:00Theoriebespreking en Buitenwater - duik 1 en 2(Nader te bepalen)
PPB7026zaterdag 17 augustus 201910:00 - 16:00Theoriebespreking en Buitenwater - duik 1 en 2(Nader te bepalen)
PPB7036zaterdag 12 oktober 201910:00 - 16:00Theoriebespreking en Buitenwater - duik 1 en 2(Nader te bepalen)