PADI ReActivate

padi reactivate oceans diving center rosmalenHeb jij al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het PADI ReActivate TM programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen? Het PADI ReActivate TM programma past zich aan jouw behoeftes aan. Het is de gemakkelijkste en snelste manier om je voor te bereiden op je vakantie of wellicht je volgende PADI cursus.

Na afronding van het PADI ReActivate TM programma, krijg je een nieuwe brevetpas met daarop natuurlijk je originele breveteringsdatum, maar ook de ReActivate TM datum. Dit nieuwe brevet laat alle PADI duikcentra, waar ook ter wereld, zien dat jij er klaar voor bent om met hen de onderwaterwereld te verkennen.

padi reactivate oceans diving center rosmalen

Met behulp van de PADI ReActivate TM Touch (voor mobiele apparaten) of de PADI ReActivate TM Online (voor de pc), duik je onder in verschillende duikscenario’s en neem je beslissingen, die jouw kennis van de duikveiligheidsregels testen. Je bestudeert de onderwerpen in je eigen tijd en tempo en gaat dieper in op de materie, waar jij dat nodig acht.In het leslokaal neemt jouw PADI Professional de theorie nog eens kort met je door en legt daar waar nodig nog het één en ander extra uit, waarna het geheel afgesloten wordt met een quick review.

Tijdens de zwembadduik zal de PADI professional je helpen om je rust en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig en met plezier kunt gaan duiken. Je oefent de belangrijkste veiligheidsprocedures en de duikvaardigheden die jij graag wilt herhalen.

Het inplannen van jouw PADI ReActivate TM doen we in overleg aan de hand jouw agenda en die van je instructeur.

Het PADI ReActivate TM  programma is niet vooraf ingepland, maar wordt op verzoek aan de hand van jouw agenda en die van de instructeur ingepland.

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor het PADI ReactivateTM programma:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden