PADI Scuba Diver

padi scuba diver cursus oceans diving center rosmalenDe PADI Scuba Diver cursus is een gedeelte van de PADI Open Water Diver cursus. Als je weinig tijd hebt, maar toch wilt leren duiken,  dan is de PADI Scuba Diver cursus de beste keuze voor jou. Zeker wanneer je verwacht enkel met een gids te gaan duiken. En als het PADI Open Water Diver brevet je uiteindelijke doel is, dan is deze cursus een mooie tussenstap.

In de PADI Scuba Diver cursus leer je alles om overal ter wereld veilig onder begeleiding van een PADI Professional te gaan duiken, tot een maximum diepte van 12 meter.

padi scuba diver oceans diving center rosmalen

De PADI Scuba Diver Cursus  bestaat uit 4 delen:

Inspelend op overvolle agenda’s heeft PADI de Open Water Diver eLearning geïntroduceerd, waarbij je het volgen en afronden van het theoretische gedeelte van de cursus grotendeels zelf in de hand hebt en je een grote mate van flexibiliteit en vrijheid geeft. Deze digitale lesmaterialen zijn online (achter je pc) of offline (op je tablet) te gebruiken.

Padi Open Water Diver Touch Oceans Diving Center RosmalenNatuurlijk heb je gedurende de gehele cursus meerdere contactmomenten met je instructeur; op 1 vrijdagavond en vóór en ná de zwembadduiken worden de belangrijkste onderwerpen extra onder de aandacht gebracht. Daarnaast krijg je een briefing over de vaardigheden die tijdens de zwembadduik aan bod komen en achteraf een debriefing met tips en aanwijzingen hoe deze vaardigheden verder te verbeteren.

Maar juist ook voor het geven van de nodige extra informatie omtrent “het duiker zijn” ruimen we extra tijd in; informatie over het duiken in Nederland, mooie vakantiebestemmingen, waar aan te denken bij de aanschaf en onderhoud van je eigen duikmaterialen, etc.

De zwembadduiken geven de rust en ruimte om alle basisvaardigheden, die je nodig hebt om veilig en verantwoord te kunnen duiken, goed aan te leren. Bij Oceans Diving Center hebben we hier 3 x 1,5 uur voor ingepland in tegenstelling tot de gebruikelijke 3 uur bij andere duikscholen. Hiermee heeft de instructeur ruim voldoende tijd om iedereen die aandacht te geven die hij of zij nodig heeft en heb jij alle gelegenheid om de vaardigheden te oefenen en verbeteren.

Uiteindelijk ga je tijdens de 2 buitenduiken laten zien dat hetgeen je tijdens de theorie en in het zwembad geleerd hebt, in praktijk kunt brengen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Scuba Diver Cursus !!

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Scuba Diver Cursus:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

Planning PADI Scuba Diver cursussen:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie