PADI Search and Recovery Diver

padi search and recovery diver cursus oceans diving center rosmalenBen jij al eens iets onder water verloren?  Of heb je je zonnebril in het water laten vallen? Ben jij op zoek naar verloren “schatten”? In de PADI Search and Recovery Diver specialty leer je hoe je zo efficiënt  mogelijk voorwerpen onder water vindt en hoe je ze naar de oppervlakte brengt. Klein, groot of gewoon lastig, er is een manier om ze omhoog te brengen en het is leuk om de hefballon te gebruiken. Deze vaardigheden zijn niet alleen leuk maar ook erg praktisch en uiteindelijk ook nuttig voor het geval dat je ooit iets in het water verliest. Als PADI Search and Recovery Diver weet jij hoe je er naar moet zoeken en hoe je het kunt bergen.

padi search and recovery diver oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting incl. 2 cilinders. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- of bv een “tweede cilinder” voor € ….,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Search and Recovery Diver specialty leer je plannen, organiseren, procedures, technieken en potentiele problemen van zoeken en bergen. Je leert hoe je grote en kleine voorwerpen opspoort met zoekpatronen, hoe je een hefballon en andere bergingsmethoden gebruikt en hoe je gaat zoeken bij beperkt zicht.

De PADI Search and Recovery Diver specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Search and Recovery Diver Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Search and Recovery Diver Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Search and Recovery Diver specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie