PADI Underwater Navigator

padi underwater navigator cursus oceans diving center rosmalenBen jij die duiker met een onnavolgbaar gevoel voor richting? Wordt PADI Underwater Navigator. De weg vinden is geen kwestie van geluk. Wanneer duikers over een rif zweven of een wrak bekijken hebben, kan het gebeuren dat ze niet meer weten van welke kant ze gekomen zijn. Gelukkig ben jij dan in de buurt, als PADI Underwater Navigator wijs jij ze de weg terug. Onderwater navigatie is niet altijd makkelijk, maar in de PADI Underwater Navigator specialty ga jij die uitdaging aan.

padi underwater navigator oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting incl. 2 cilinders. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- of bv een “tweede cilinder” voor € ….,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Underwater Navigator specialty leer je de kneepjes van het vak, zowel navigatie via natuurlijke herkenningspunten als  met een kompas. Je leert navigatie patronen, hoe je een gezonken voorwerp of een positie vanaf de oppervlakte kunt “markeren” en weer terug kunt vinden en hoe je onderwater afstanden inschat.

De PADI Underwater Navigator specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Underwater Navigator Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Underwater Navigator Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Underwater Navigator specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
NAV7416zaterdag 22 juni 201909:00 - 16:00Buitenwaterduik 1 en 2(Nader te bepalen)
zaterdag 29 juni 201910:00 - 13:00Buitenwaterduik 3(Nader te bepalen)