PADI Wreck Diver

padi wreck diver cursus oceans diving center rosmalenOf ze nu bewust zijn afgezonken om als kunstmatig rif te dienen of als gevolg van een ongeluk of oorlog gezonken zijn, wrakken laten je een fascinerende blik werpen op het verleden. Voor de meeste duikers zijn gezonken schepen, vliegtuigen en zelfs auto’s bijna onweerstaanbaar omdat het boeiend is om ze te verkennen, omdat ze spannende ontdekkingsmogelijkheden bieden en omdat ze vaak vol onderwater leven zitten. Het leuke aan de PADI Wreck Diver specialty is dat je naar wrakken toegaat, geheimen ontraadselt en kennis en ervaring begint te krijgen waarmee je dingen kunt zien die anderen niet opvallen.

padi wreck diver oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting incl. 2 cilinders. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- of bv een “tweede cilinder” voor € ….,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

In de PADI Wreck Diver specialty leer je de fijne kneepjes van verantwoord wrakduiken. Je leert technieken voor het verkennen van scheepswrakken en hoe je vaak voorkomende gevaren vermijd. Hoe je de geschiedenis van jouw favoriete wrakken achterhaalt, waar je aan moet denken bij uitrusting voor wrakduiken, waar je aan moet denken als je een wrak binnengaat en welke technieken je daarvoor gebruikt. Ten slotte krijg je ervaring in het plannen, organiseren en maken van wrakduiken onder leiding van een ervaren PADI instructeur.

De PADI Wreck Diver specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Wreck Diver Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Wreck Diver Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Wreck Diver specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
WRECK7216zaterdag 23 juni 201812:00 - 16:00Buitenwater - duik 1 en 2(Nader te bepalen)
zaterdag 7 juli 201809:00 - 16:00Buitenwater - duik 3 en 4(Nader te bepalen)