Project AWARE Dive against Debris

project aware dive against debris cursus oceans diving center rosmalenDe onderwaterwereld is geweldig mooi en als duiker willen we daar optimaal van kunnen genieten. Willen we dat zo houden, zullen we de natuur ook een handje moeten helpen en de vervuiling en gevolgen van deze vervuiling proberen tegen te gaan. Project AWARE is een zelfstandige organisatie die zich inzet voor het behoudt en bescherming van het onderwaterleven. Eén van de vele acties die zij initëren en welke over de gehele wereld uitgedragen wordt is Dive against Debris.

project aware dive against debris oceans diving center rosmalen

Inmiddels behoor jij tot de gevorderde duikers en gaan wij er vanuit dat je beschikt over een volledige eigen duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je een complete uitrusting (m.u.v. de basisuitrusting) voor € …..,- huren voor de duur van de gehele cursus. Voor meer informatie over de huur van de uitrusting, klik hier

Oceans Diving Center heeft er inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement van gemaakt en kiest een lokatie in de buurt waar we de handen uit de mouwen kunnen steken. Hieraan verbonden zit de PADI Project AWARE Dive against Debris Specialty verbonden.

Tijdens de PADI Project AWARE Dive Against Debris Specialty gaan we dieper in op de problematiek van zwerfafval, de directe en indirecte gevolgen hiervan en hoe naar oplossingen toe te werken. Samen gaan we aan de slag om het evenement vorm te geven en een succes te laten worden. Belangrijk onderdeel is het in kaart brengen en rapporteren van de gevonden materialen en uiteraard het op de juiste manier verwerken en afvoeren van het afval. 

De PADI Project AWARE Dive Against Debris specialty telt natuurlijk ook mee als één van de 5 PADI specialty brevetten die je nodig hebt om het felbegeerde PADI Master Scuba Diver brevet aan te mogen vragen.

Bekijk onderaan de pagina de data en meld je direct aan voor de PADI Project AWARE Dive Against Debris Specialty !!

 

Voor vragen over of direct inschrijven voor de PADI Project AWARE Dive Against Debris Specialty:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Oceans Diving Center *

* verplichte velden

 

Planning PADI Project AWARE Dive Against Debris specialties:

Cursusnummer:Vrije plaatsen:DatumTijdActiviteitLocatie
AWARE78110zaterdag 14 september 201910:00 - 12:00TheorieLeslokaal ODC
zondag 15 september 201913:00 - 17:00PraktijkJachthaven