Verzending

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Oceans Diving Center neemt de verantwoordelijkheid voor de verzending naar jouw afleveradres. Jouw bestelling wordt verzekerd en traceerbaar verstuurd. In de e-mail die je na verzending ter bevestiging ontvangt tref je de traceercode aan.

Voor bestellingen boven de € 65,- naar bestemmingen in Nederland, België en Duitsland brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bestel je voor minder dan € 65,- dan betaal je voor Nederland, België en Duitsland € 4,95 verzendkosten. Voor de overige landen in Europa kun je de verzendkosten zien tijdens het bestelproces.

Soms kan er een dag vertraging optreden tussen wat PostNL aangeeft en wat er in ons systeem staat. De pakketten worden door ons bij een PostNL balie afgegeven en later door PostNL verwerkt en dat kost enige tijd.

Kies je er tijdens het bestelproces voor om jouw bestelling af te halen in onze showroom in Rosmalen, dan ontvang je een e-mail bericht wanneer de bestelling voor je klaar staat.

Om de invloed op het milieu en de kosten op verpakkingsmaterialen tot een minimum te beperken, hergebruiken wij onze verpakkingsmaterialen zo veel mogelijk.

verzending