Vullen van persluchtcilinders

vullen van persluchtcilinders oceans diving center rosmalen

Ons moderne vulstation is van alle markten thuis; wij vullen 200 en 300 Bar. Onze installatie wordt gevoed door een Bauer Compressor en we hebben constant 300 liter 300 Bar op buffer staan, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten als je jouw fles met perslucht komt vullen. Naast duikflessen vullen wij ook flessen voor diverse schietsporten.

Je kunt bij ons terecht voor een enkele flesvulling, maar voor de meer frequentere duiker hebben wij ook een 10 strippenkaart of misschien heb je meer interesse in een vulabonnement. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden en prijzen.

Bij het vullen van persluchtcilinders dienen ook de nodige veiligheidsoverwegingen in acht te worden genomen. Duikflesssen moeten in Nederland elke 5 jaar hydrostatisch gekeurd worden. Wanneer je je fles aanbiedt om te laten vullen, zal dit gecontroleerd worden. Wanneer de keuringsdatum van je fles verlopen is, mogen wij deze niet vullen. Graag zijn wij je van dienst wanneer je de fles wilt laten keuren.

Keuringsdata 2018:

  • 23 maart
  • 1 juni
  • 17 augustus
  • 12 oktober
  • 7 december

Flessen worden op vrijdagochtend weggebracht en dienen, in verband met onze openingstijden, uiterlijk de zaterdag daarvoor afgegeven te worden bij het duikcentrum.

Tevens dienen schroefdraad van kraan en fles overeen te komen. Indien dit niet het geval, danwel niet te controleren is, zullen wij je fles niet vullen. Dit alles om jouw en onze veiligheid te waarborgen.