Wie zijn wij

PADI 5-star IDCOceans Diving Center is een full service PADI 5-star Divecenter.

Onze focus ligt bij de recreatieve duikopleidingen; van beginner tot (ver-) gevorderde duiker bieden wij het gehele traject aan mogelijkheden onder de wereldwijd-bekende PADI-vlag. Bij Oceans Diving Center krijgt elke cursist die aandacht die nodig is om opgeleid te worden tot een veilige duiker. Onze instructeurs dragen die persoonlijke benadering uit, ongeacht de grootte van de groep. Het plezier in het leren duiken wordt daarmee vergroot en het volgen van een duikcursus is de opstap naar een geweldig leuke, nieuwe hobby!

Ook voor de professionele opleidingen kunt u bij ons terecht. Deze verzorgen wij in samenwerking met onze collega duikcentra in de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

In onze showroom aan de Kievitsven 34 op bedrijventerrein de Kruisstraat in Rosmalen kun je terecht voor de aanschaf en het onderhoud van alle materialen die jij nodig hebt om te kunnen duiken, snorkelen of freediven, voor zowel volwassenen als kinderen. Via onze webshop bieden wij in samenwerking met onze leveranciers een nog breder assortiment aan, dus neem gerust eens een kijkje.

In juni 2013 heeft Oceans Diving Center van PADI de 5-star Divecenter kwalificatie toegekend gekregen. Deze 5-star IDC kwalificatie wordt alleen verleend aan vooruitstrevende PADI duikcentra die een breed gamma bieden aan PADI-duikcursussen, uitrusting, duikactiviteiten en die watermilieubewustwording actief stimuleren.

Sinds de opening in maart 2011 is Oceans Diving Center, Aqualung Partner Center. Dat houdt onder meer in dat wij naast een zeer uitgebreid Aqualung assortiment in de winkel, ook onze gehele duikschool met Aqualung materialen uitgerust hebben. Deze worden regelmatig onderhouden en vervangen, waardoor jij altijd verzekerd bent van kwalitatief goede materialen.

Voor vragen kun je altijd terecht in onze showroom of stuur een berichtje naar info@oceansdiving.nl

Wie zijn wij en welke personen gaan er schuil achter Oceans Diving Center? Graag nodigen wij je uit om nader kennis te maken met onze staf en Oceans’ Duikteam.

Graag tot ziens !!